Garageverkoop Zaterdag 29 en Zondag 30 April

Garageverkoop Zaterdag 29 en Zondag 30 April

Volgend weekend zal ik bij mijn ouders in Lommel meedoen met de garageverkoop, waar ik een massa aan Vinyl en CD’s in de aanbieding heb, zoals u kan zien op de foto hiernaast. Uiteraard zal er ook een platenspeler aanwezig zijn om het vinyl te testen en om er de sfeer in te houden. Het aanbod qua vinyl kan u terugvinden op de pagina Platen te koop/ruil.

Daarnaast is er ook een hoop CD’s, zowel albums als singles beschikbaar aan zeer interessante prijzen (1 / 0,10 EUR). Ik heb eveneens een collectie MetallicA bootlegs (live opnames en demo’s) beschikbaar aan 3/5 EUR voor enkel/dubbel CD’s.

Er zal ook een brede selectie aan boeken, schilderijen, beeldjes, koper en vintage spullen beschikbaar zijn, naast algemene huishoud spullen.

U kan ons vinden in de Bezemstraat 24, zowel op Zaterdag als Zondag van ongeveer 9 tot 18h. Het volledige programma kan u vinden op de website van de organisatoren.