Nieuw uitdaging in het verschiet!

Nieuw uitdaging in het verschiet!

Het is weer een tijdje geleden sinds ik hier nog eens gepost heb, maar het zijn desondanks drukker tijden geweest. Na wat tegenslagen in de afgelopen jaren, waarover ik eerder reeds schreef en misschien nog meer zal schrijven later, heb ik beslist om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Hoewel ik mooie tijden heb meegemaakt op imec had ik nu het gevoel dat het tijd was om van omgeving te veranderen, een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik kan met trots aankondigen dat mijn CV werd aangepast met mijn toekomstige job als senior characterization engineer bij Spectricity Bij spectricity worden de camera’s van uw toekomstige smartphone ontwikkeld, en ik zal mee instaan voor het testen van deze camera’s in onze labo’s in Mechelen. Deze hyperspectrale camera modules kunnen meer kleuren zien dan de conventionele RGB camera’s die vandaag gangbaar zijn. Zulke camera’s kunnen gebruikt worden voor vele nieuwe toepassingen in AR/VR, sensing, machine vision en vele anderen! Ik kijk uit naar de uitdagingen in het verschiet en zal na enkele weekjes rust in dit nieuwe avontuur duiken!