KristofLodewijks.be

Links

Er zijn veel websites online toegewijd aan chili pepers, en sommige onder hen staan tussen mijn favorieten voor een regelmatig bezoekje. Degene die me de moeite waard lijken om te delen staan verzameld op deze pagina.

Als je vindt dat jouw chili pagina aan mijn lijstje moet worden toegevoegd, geef me dan zeker een seintje!

ChiliPepperMadness.com
Zoals de naam het zegt is deze website helemaal gek van chili pepers. Een gigantische verzameling van interessante recepten die voor mij vaak een bron van inspiratie geweest zijn om nieuwe dingen te proberen. Soms volg ik het volledige recept, soms voeg ik een eigen toets toe aan het bestaande recept.

ChiliSaus.be
Deze website wordt gerund door twee chili fanaten uit het Verenigd Koninkrijk die je kan tegenkomen op gourmet markten in België. De focus ligt op pikante sauzen, maar daarnaast bieden ze ook andere chili producten aan.

PepperSeeds.eu
Mijn vaste leverancier van chili peper zaden voor het jaarlijkse zomerseizoen. Een breed gamma aan hoog kwalitatieve zaden aan goede prijzen. Gemiddeld haal ik met hun zaden meer dan 90% succesvolle ontkieming wanneer gestart in potgrond.

WestLandPeppers.com
Leverancier van verse pepers en afgeleide producten zoals gedroogde pepers en pikante sauzen. Ik bestel er regelmatig chipotle poeder om een rokerige toets aan mijn gerechten toe te voegen. Tijdens het winterseizoen bestel ik soms ook verse pepers om de voorraad pikante sauzen op peil te houden.