KristofLodewijks.be

Hobby’s

In deze sectie vindt u informatie over de dingen waarmee ik mezelf graag bezig houd. In de specifieke pagina’s rond elk van deze hobby’s vindt u meer informatie en voor sommige onderwerpen verschijnen er ook regelmatig blog berichten.

Muziek

Muziek verzacht de zeden zegt me vaak wel eens, en naar mijn bescheiden mening is dit op geen enkele manier een overdrijving. In dit deel van de website vindt u informatie over concerten en festivals waar ik naartoe ga en ook rond mijn verzameling vinyl platen. Daarnaast verschijnen er ook met de regelmaat van de klok recensies op de blog pagina’s.

Crowd surfen op Wacken Open Air 2014 tijdens het optreden van Motörhead.

Liverpool FC

Al vele jaren ben ik een fanatieke supporter van Liverpool, waarvan ik nagenoeg geen enkele wedstrijd mis, hetzij op TV of met mijn vrienden op Anfield!

Aan de Shankly gate op Anfield.

Habanero cooking

Ik ben een groot liefhebber van chili pepers, niet alleen om te eten, maar ook om mee te experimenteren in de keuken. Daarnaast kweek ik ook zelf pepers bij me thuis. Meer informatie rond deze pikante lekkernijen kan u vinden in deze sectie, inclusief recepten die als blogs gepost worden.

Mango-Habanero hot sauce naast een Habanero plant.