KristofLodewijks.be

Webdesign

In mijn vrije tijd amuseer ik me graag met webdesign en programmatie. Momenteel houd ik twee websites in de lucht, beiden gebaseerd op de blog software WordPress in combinatie met zelfgeschreven plugins in HTML, PHP and MySQL en geïmplementeerd via gratis wordpress plugins. Hieronder vindt u een overzicht van de websites die ik momenteel draaiende houdt. Vroeger onderhield ik ook de de Belgische MetallicA fansite Netallica.be maar deze ging een klein decennium geleden offline.

KristofLodewijks.be

Wel je kijkt ernaar als je dit leest! Mijn persoonlijke website waarop ik schrijf over mijn onderzoekswerk en de dingen die ik doe in mijne vrije tijd en wat ik met de wereld wens te delen.

De zelfgeschreven plugins hier zijn bijvoorbeeld mijn Discogs platencollectie of de Concertlijst.

RockCafeLeuven.be

Jarenlang is het Rock Cafe mijn stamcafé geweest in Leuven en sinds het voorjaar van 2023 onderhoud ik voor hen de website RockCafeLeuven.be! Naast algemene informatie is vooral de evenementenkalender met alle optredens een zeer nuttige tool. De website is nog in volle opbouw en er gebeuren regelmatig aanpassingen met nieuwe functionaliteiten.

Zelfgeschreven plugins op deze website zijn vooral de evenementenkalender en de widget die de volgende events op elke pagina weergeeft.