Welkom op mijn vernieuwde website!

Welkom op mijn vernieuwde website!

Hallo en welkom op mijn vernieuwde website! De afgelopen jaren was ik een beetje lui geworden met betrekking tot updates van mijn website, met als gevolg dat sommige onderdelen niet meer naar behoren functioneerden of wat gedateerd waren. Daarom heb ik de website in de herfst van 2020 offline gehaald, met het plan om kort daarna een vernieuwde en verbeterde versie online te zetten.

Jammer genoeg heeft dat plan enige vertraging opgelopen omwille van wat persoonlijke problemen die meer van mijn tijd en aandacht geëist hebben dan ik verwacht of gewenst had. Hoogst waarschijnlijk zal ik hierover in de toekomst nog wel dingen posten, wanneer de tijd (of ikzelf) daarvoor rijp is. Desalniettemin heb ik gedurende de afgelopen maanden geleidelijk aan meer pagina’s en inhoud toegevoegd, wat resulteert in de website die momenteel online staat. Er wacht nog een hoop updates en nieuwe pagina’s, maar op dit moment leek het me gepast om een bericht te posten over de formele herstart van de website.

De belangrijkste reden om de website terug te brengen is dat ik het leuk om doen vind en dat ik graag dingen deel rond wat me bezighoudt. Daarom zal ik in de komende weken, maanden en jaren updates blijven toevoegen, waarvan ik hoop dat u ze leuk zal vinden bij uw toekomstige bezoeken. Tegelijkertijd had ik ook beslist om alle sociale media te verlaten, aangezien ik vind dat ze meer kwaad dan goed doen. Desalniettemin wou ik graag dingen met de wereld blijven delen die ik leuk vind, en deze website staat me toe om dat in alle vrijheid te doen en de controle over mijn eigen data te behouden.

In het bijzonder plan ik om meer blog posts te delen dan in het het verleden, dewelke u ook kan opvolgen door te registreren op de verschillende mailing lijsten op deze website. Op dit moment zijn er 4 categorieën waarin gepost wordt, namelijk nieuws (algemeen website nieuws), onderzoek (werk gerelateerde berichten), habanero cooking (Chili peper koken en kweken) en muziek (platen- en concert-besprekingen). In de toekomst wordt deze lijst mogelijk verder uitgebreid, dus kom zeker nog eens terug in de toekomst als de dingen die u hier leest u bevallen!