KristofLodewijks.be

Welkom!

Hallo en welkom op mijn website! Op deze website vindt u informatie rond mij en de dingen die ik doe en leuk vind, zowel professioneel als privé.

Naast de statische pagina’s zoals deze kan je vooral regelmatige updates verwachten op de blog pagina’s waarin er 4 verschillende categorieën zijn:

  • Nieuws: Algemeen nieuws dat ik met de wereld wil delen, vooral gerelateerd aan deze website.
  • Onderzoek: Updates rond mijn onderzoekswerk, zoals het verschijnen van nieuwe publicaties
  • Habanero cooking: Nieuws gerelateerd aan mijn chili peper avonturen en probeersels, van recepten tot experimenten met kweken.
  • Muziek: Besprekingen van interessante bands, albums of concerten die ik de moeite waard vind om met de wereld te delen.
  • Burnout blues: Ervaringsverhalen van mijn gevecht met een burnout en de lessen die ik getrokken heb om vooruit te kunnen.

Maak je vooral niet moe met me te zoeken op de zogenaamde “sociale media”, aangezien ik me liever niet meng in de riolen van het internet. Alles wat ik graag met wereld wil delen kan op deze website gevonden worden.  Ik heb de afgelopen jaren enkele sociale media geprobeerd en het belangrijkste dat ik daaruit geleerd heb is dat ze vol zijn van onzin en idioten. Wel, misschien niet helemaal vol, maar toch in die mate dat ik me er niet mee kon amuseren. Ondertussen zal u wel begrepen hebben dat ik niet wakker lig van politieke correctheid en nog minder van het feit of sommigen zich mogelijk beledigd zouden voelen. Moest dat het geval zijn dan is dat uw probleem en staat het u vrij om deze website te verlaten, we leven immers in een “vrije” wereld.

Aangezien u al aanbeland bent in mijn fort van gekheid hoop ik dat u het hier leuk vindt! Als dat niet het geval zou zijn, doe geen moeite om erover te klagen, aangezien er 99.99% kans is dat het mij niet kan schelen! Verspil er uw en mijn tijd niet aan. Dit is ook waarom er geen commentaar formulieren en sociale media-knoppen of andere onzin beschikbaar zijn. Alle opmerkingen en suggesties zijn zeer welkom via het Contact formulier. Wanneer u dit invult krijg ik een goede ouderwetse e-mail. U weet wel, dat communicatiemiddel dat populair was voor chatberichten of tweets en meteen na de fax en rooksignalen? Ik ben een beetje old school, sorry! Als u de onzin hier interessant vindt kan u zich inschrijven op de nieuwsbrieven om meldingen te krijgen wanneer er meer onzin beschikbaar is!

Merk op dat deze website nog in opbouw is, dus er volgen nog updates in de komende weken en maanden!